Veckohandling och träning är nu avklarat. Det kändes helt ok i min rygg medan jag var i rörelse och sprang, eller ja inte i början. Då kändes det som att det skulle bli 30 minuters plåga. Men det var skönt att röra lite på sig. Men när jag sitter gör det riktigt ont. Jag har inte råd att vara hemma heller. Det tror jag iofs är dumt. Det är nog bättre att försöka leva som vanligt.

Jag gjorde några armband igår. Kommer visa bild senare idag. Ikväll jobbar jag igen. Det ska bli kul att komma tillbaka. Det beror säkert på att vissa problem nu inte existerar längre. Härligt är det iallafall att känna mig så positiv.

Hoppas ni får en toppentorsdag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Inte råd att var hemma låter jobbigt… Hoppas att du inte är sååå hilma dålig iaf, så jobbet går bra ikväll!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: