5 december 2023

12 december

Dagen idag startades med sovmorgon till åtta och därefter frukost och ett hårt träningspass. Körde lite fartlek. Sedan åkte vi till stan och fixade de sista julklapparna till barnen: en spiderman bilbana till Samuel och en tågbana till Alexander. Därefter åt vi pasta och köttbullar. Inte det godaste men det var tvunget att gå fort för Mr R skulle iväg och träna med svågern.

Jag och Alexander har varit ute en stund och lekt efter maten. Han älskar att gunga och satt och pratade om att det är farligt att gunga högt och bussen som står stilla…. (Han hade med sig en leksaksbuss ut.) Han sa även ”du, Hanna”. Det var roligt att höra att han har koll på vad jag heter.


Synd att bilden blev så suddig. Han har ett så härligt leende. Det smittar. Hihi. Nu ska jag alldeles strax sätta mig i soffan med Alexander och titta på Macken.

PS. Kolla in mina traderaauktioner. Har lagt in en hög nya smycken idag.  D.S

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: