29 november 2023

9 december

Idag har jag städning på schemat. Barnen stökar till så dant så nu är det dags igen. Jag jobbar ju inte förrän imorgon så jag har en ledig dag kvar att njuta av. Alexander ska till logopeden idag. Han har utvecklats otroligt mycket i sitt tal så det kommer säkert gå bra.
Det är mulet idag som vanligt. Vilket lustigt väder vi har fått. Det regnar inte iallafall så det är bra. :-

Träningen igår gick jättebra. Jag körde 10 intervaller istället för fem och vilken kick det gav, att känna att jag orkar mer än vad jag tror. Har ingen större lust att vila idag men för att intervallerna ska ge något måste jag vila en dag.

Hoppas ni får en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “9 december

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: