Och Samuel födelsedag. Han blev överlycklig över presenterna. En spiderman bilbana, två böcker och skivan Michael Jacksson This is it.

Vid ett kommer mamma och borsan hit för god mat och tårtätande. Pappa är sjuk så han kommer inte. Snö och minusgrader är det ute idag. Igår var det plusgrader och töväder. Det svänger fort.

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Glad liten pojk.

  2. avatar

    vilken glad liten kille =)
    hoppas ni har en jättefin dag! kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: