Det har pysslats lite idag. Det rosa armbandet och rosa örhängena är min sommarkollektion 2010 och de andra armbanden ska läggas ut på hemsidan under morgondagen.
Jag är inbjuden till en mässa i Tyskland i februari men jag har ingen möjlighet att åka. Korstar skjortan. Nästa år ska jag vara med. Synd att jag inte visste om eller fick inbjudan tidigare. Då hade jag kunnat planera ekonomin och kanske haft råd att åka. Jag vet ju nu att stället finns. Det skulle vara häftigt att komma ut internationellt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad heter din hemsida då?

 2. avatar

  guuud va fina örhängen :O

  Ja mums med knäck verkligen =)

 3. avatar

  svar: okej låter intressant!

 4. avatar

  Just det ja, åååh mitt minne jag blir galen på det ;P haha. . det klart vi skrev om det det minns jag ju nu 😀 hehe. Ja det är inte lätt att våga sånt! man är ju rädd för vad folk ska tycka :/ tyvärr.. Ahh det också, dem skulle märka en 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: