avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oh vilken snygg klänning!

 2. avatar

  nej, jag vet!!! längtar!

 3. avatar

  hejhej
  hur är allt med dej?
  kram

 4. avatar

  hej:D

  tack dtsamma:D allt vl?:D

 5. avatar

  miu miu clutchen är så enkel men så snygg!

 6. avatar

  Eller hur visst är Desperate Housewives bäst. Jag är som besatt =P

  Åh älskar skorna! skit fina =)En annan fråga.. hur länge har du hållit på med att göra smycken? Är jätte sugen på att prova på att göra själv någon gång. Hoppa du får en trevlig dag!

 7. avatar

  tack 😀

  snyggt!

 8. avatar

  tack gumman! så fint kombinerat!

 9. avatar

  Åh så snyggt! En dag ska jag ta mig råd med en miu miu clutch 🙂

  Sv: Härligt! Dom är nog mest användbara. Då får vi väl se när paketet kommer, hörde att dom var lite tröga med att skicka ut skorna 🙁

 10. avatar

  Hehe ja, det har du väl rätt i 🙂

 11. avatar

  sv: Jag kan förstå det. Jag gillar inte heltäcknade slöjor heller men grejen är den att jag tycker att hon borde ha på sig det hon vill. Men jag tycker fortfarande att hon borde ha samma rättigheter som alla andra, oavsett vad hon har på sig. Hade varit lättare om hon hade haft en urringning ända ner till naveln?
  Peace

 12. avatar

  SNYGGT
  Tack för att du håller tummarna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: