27 mars 2023

Godmorgon

Jag gick och la mig halv nio igår så jag är ganska pigg idag. AM ringde mig igår och frågade om jag hade lust att jobba kväll idag. Ja visst sa jag. Men det ångrar jag nu. Har ingen lust alls. Det är dock bara fem timmar så det går ju fort. Idag ska jag göra det som inte hanns med igår, vilket inte är särskilt mycket för jag var riktigt effektiv igår.
Tränade 20 minuter igår. Ett soft pass. Alltid skönt att mjukstarta med det. Jag är inne på fjärde veckan nu på det här programmet som jag hittade på Iform. När jag kört klart den här veckan ska jag tuffa till det hela lite så att jag fortsätter utvecklas åt rätt håll. Får ju tyvärr inget gratis utan det är bara att kämpa. Intevaller blir det idag.


Så här glad blev Alexander över kläderna som han fick i julklapp av min bror. Tacksammare grabb får man leta efter.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. sv: ja haha det är samma sak här, har oxå skjutit upp bloggsummeringen till sista stund. har oxå suttit som fastklistrad vid h&m katalogen å dreglat åt allt som vill bli mitt=) håller med, den turkosa klänningsdrömmen är finfin=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: