Idag är jag riktigt trött, vill bara krypa ner i sängen igen. Men det är en massa jag ska hinna med idag. Barnen ska till skola respektive dagis och sedan ska jag jobba. Vid tre ska jag vara på mammas jobb och vi ska sjunga lite julsånger för de boende och därefter ska hela familjen iväg på en liten samling. Pust, busy busy. Däremellan skulle även julsakerna upp. Adventsljusstakarna börjar det nästan bli för sent för att ta upp men upp ska de.

Igår kröp jag till sängs skapligt men sedan började jag klippa bort noppor på en av mina hemmakoftor och vips så var klockan halv tolv. Får se hur det går att träna idag när jag är så trött, men det är bara att kämpa.

Hoppas ni får en toppentisdag. Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    tack så mycket

  2. avatar

    Tack desamma! Här blir det jobb och ikväll en powerwalk hoppas jag.

    Kram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: