Jag känner mig pigg och utvilad idag. Jag jobbar kväll idag och sedan är jag ledig i helgen. Samuel har sitt kalas i busfabriken imorgon och på söndag har är vi bjudna till mina föräldrar för lilljulafton. De är ju inte hemma på julafton. Det blir mysigt.

Det är 10 minusgrader ute idag. Härligt. Då kan inte snön töa bort. Vi ska fortsätta med julstöket idag. Det ska bakas kakor. Chocolate chip cookies, schackrutor och märtas skurna. En halv sats med lussebullar och så skulle jag vilja baka vanliga bullar också. Får se vad tiden räcker till.

Hoppas att ni får en toppenfredag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: