Idag ligger temperaturen runt nollan och det hörs att det är töväder. Det droppar från taket. Ett ganska mysigt ljud. Jag vill dock att snön ligger kvar ett bra tag till. Mysigt ju.

Barnens farfar kom en sväng i går kväll och åt lite julbord med oss och gav barnen julklappar. Vad Samuel tycker om sina vet vi inte än men Alexander älskar sina nya traktorer och grävmaskiner.

Idag blir det bara en soft dag tills klockan är fyra och jag ska iväg och jobba. Efter jobbet ska jag till en kompis och fira. Hon fyllde 25 i veckan.

Hoppas ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    ja över nyår kan väl snön få ligga kvar. Hatar snöslask.
    God fortsättning på julen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: