Vad roligt det låter, ”halloj”. Hihi….. En liten uppdatering från dagen bara. Vi hade avtackning idag för vår elev som hade sin sista dag idag. Det blev smarrig räksmörgås och chokladkladdtårta. Sjukt gott. Hade en riktigt rolig dag på jobbet. Ikväll så var vi hos svågern och firade lite födelsedag. Åt smarrig tårta och pratade lite. Trevligt. Nu ska vi äta godis och kolla på någon film.


Alexander somnade igår i sin barnstol när vi bakade lussekatter. Sötisen. Samuel är inte hemma i helgen och jag saknar honom massor. Det är jobbigt med dessa helger. Vi har inte julafton i år och det är tråkigt. Däremot så har vi honom på hans födelsedag. Den 23/12 kommer vi fira julafton med Samuel. Då blir det inte lika mycket kaka på kaka.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så sött!! 🙂

  2. avatar

    Min dotter är också hos sin pappa så jag förstår hur det känner. Hjälper inte att hon åkt till honom på helgerna i 14 år……

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: