Snön fortsätter vräka ner. När jag skulle cykla hem från jobbet så var vägen alldeles översnöad i en backe. Trodde aldrig att jag skulle komma upp för backen. Det gick trögt och halkiga skor hade jag (adidassneakers).

Eftermiddagen har varit full av julstök. Knäcken står på plattan och ska strax lägga i mandeln. Mums! Ett pepparkakshus har vi gjort. Nästa gång ska jag dekorera huset först och sedan limma ihop det.
Samuel fick bestämma dekorationen. Rischoklad och daim är också klart nu.

Jag är väldigt glad idag. Har klarat 2,2 kilometer på 12 minuter och hade 10 sekunders marginal. Det är riktigt bra för att vara jag. Det bådar gott inför löptestet som är först i april.

Nu ska jag ta hand om knäcken.

Barnen har roat sig med att baka chokladbollar.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Va duktiga ni är som bakar & står i!! 🙂
  Härligt!
  Ha en trevlig helg 🙂

  //Love Selina

 2. avatar

  ne de är sant jag hade inte ens tänkt på namnen men nu när du säger det så, gillar inte namnen alls 😛 Åh vad rolgit det där såg ut, älskar pepparkakshus !!

 3. avatar

  mums =)
  kram gumman!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: