27 mars 2023

Shopping

Vet ni, jag går inte ensam på HM med barnen en gång till. De sprang runt och levde rövare. Hotade med att de inte skulle få köpa någon leksak och då lugnade de ner sig. Vad skulle jag annars göra. Sa till dem flera gånger att inte springa omkring. Det var verkligen sista utvägen. Tycker egentligen inte om att ”hota”.

Shoppingen resulterade i en väska, ett bälte, benvärmare och grovstickade strumpisar i beige. Allt från HM och enbart behöversaker.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Shopping

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: