Alexander fick en tid på vårdcentralen i eftermiddag och det konstaterades att han har en virusinfektion i lungorna. Ingen svininfluensa som de trodde först. Han var så duktig när de tog blodproven och de andra undersökningarna. Inte ett knyst gnällde han.

Jag har hunnit med allt som jag tänkt mig idag utom smyckespysslande men det tänkte jag ta igen nu framför hockeyn. 🙂 Jag såg filmen ”Underbar och älskad av alla” igår kväll. En feelgood film som gör att man sitter med ett leende runt läpparna. Det är inte mycket svensk film som faller mig i smaken men den här gjorde det. Helt underbar.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    sv: okej 🙂 mysigt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: