Nu är denna måndag snart slut. Kursavslutningen var riktigt bra. När jag kom hem från jobbet så lekte jag och Samuel en massa lekar och nu sitter han här i mitt knä och tittar på Freakazoid, en serie från 80-talet. Rätt så dålig faktiskt. Men jag kan ju sitta och blogga samtidigt. 🙂

Idag kommer jag inte träna något. Måste vila. Förra veckan blev det 25,5 kilometer och det känns i mina ben. Har ont i ena ljumsken bland annat så jag har överansträngt mig. Not good. Men vila fixar biffen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  ja det är lite trist:S men nu mår jag bättre:)

 2. avatar

  Tack tack! Kram

  http://colourblue.blogg.se

 3. avatar

  sv. snygga är dom också! 🙂

 4. avatar

  Så vackert! 😀

 5. avatar

  Sv: Min med 🙂
  Härlig bild!
  Kramar

 6. avatar

  Härli bild =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: