Idag kom årets första snöfall. Den ligger dock inte kvar. Synd det. Jag älskar snö. Ut och åka pulka med barnen. Det hade varit skoj. Hoppas att det blir en massa snö i år. Japp, jag är barnsligt förtjust i snö. 

Jag och mamma hade det riktigt kul idag. En kontrast mot de tidigare gångerna när jag var på så dåligt humör. Kul, kul. Det är paus i Greys så jag passar på att blogga lite. Det är ett rörigt avsnitt idag, men det klarnar nog snart. Spännande!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det är så underbart med snö

  2. avatar

    Ingen snö här än, eller rättare sagt ingen som ens legat kvar på trottoaren 🙂

    Ha en mysig tordag, kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: