Jag har sovit som en kratta i natt. Armen har bara gjort ondare under natten och jag kunde knappt klä på mig på morgonen. Jag som vill träna idag men jag får ta vilodag i dag också. Skönt att vara ledig från jobbet. Hade inte fixat att gå dit idag.

Idag ska jag jobba lite hemma och Samuel ska på hälsokontroll hos skolsköterskan och sedan kommer min mamma hit. Jag ska försöka idag att inte vara så sur. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: