7 december 2023

Godmorgon

Igår hade jag en bloggfri dag. Jag jobbade först. Kändes inte bra igår, det börjar gå åt fel håll med vissa saker. Vill inte skriva vad det gäller här. Eftermiddagen tillbringades i Vidinsjö spåret. Sprang fem kilometer. Det är ett tungt spår. Går i stort sett upåt hela tiden så de sista 2 kilometrarna gick enbart på vilja. Jag har tagit en minut sen sist jag sprang spåret så det är kul att det går åt rätt håll.

Vi åkte till Halong, en restaurang i stan och åt kinamat. Kyckling, grönsaker och cashewnötter. Till efterrätt blev det friterad ananas och glass. Det fanns ingen banan. Hade hellre velat haft det. Men det var riktigt gott. Barnen åt som hästar. Hihi.

Tänkte titta på hockey med R igår på tv:n men jag var så trött. Somnade flera gånger och till slut gick jag och lag mig, vid nio. När hände det sist egentligen. Skönt var det iallafall. Jag känner mig pigg och glad.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d