Idag är jag inte pigg. Kvart i sex var barnen vakna och förde oväsen. Trots att de inte somnade igår förrän sent. Suck. Vi har en fullspäckad dag framför oss, med adventstök hos barnens farmor. Lussebullar och pepparkakor ska bakas. Träna måste jag göra, hade vilodag  igår. Motivationen är på topp. Jag vill ha vårt löpband nu!

Igår såg vi filmen ”El orfanato”, Barnhemmet på svenska. Filmen var på spanska. Den handlar om Laura som efter 30  år återvänder till barnhemmet som hon bodde på som barn. Hon har en son, Simon och maken Carlos. Strax börjar Simon berätta en massa konstiga saker och en dag försvinner han spårlöst. Den står som skräckfilm men skulle mer säga att det är en thriller. Under hela filmen igenom så byggs spänningen på för att sluta med…. ingenting…. Det var inte det slut jag förväntat mig. Men den är helt klart sevärd.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: