Uppe tidigt idag. Det är så mycket som jag vill hinna med och då kan jag inte sova bort hela förmiddagen. Brukar bli på så tråkigt humör när jag sover för mycket. Inte för sömnens skull utan för att jag känner att hela dagen gått utan att jag hunnit med det jag vill.

Igår tittade vi  på Noll tolerans. Jag gjorde tre armband och så åt vi lite godis. Toblerone, mums. Jag har börjat tröttna på godis. Äter inte alls lika mycket och jag har inget sötsug. Det känns bra!

Sprang två kilometer igår i fullt ös. Pust, hade tänkt springa längre men jag fick sådan hosta. Men jag är nöjd med tiden iallafall. Tagit 20 sekunder sen sist jag sprang på samma sätt. För att få döma måste jag springa 2,2 på 12 minuter. Därför tränar jag på så korta sträckor.

Hoppas att ni får en toppensöndag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Sv: Tack 😀

 2. avatar

  sv; åh, tack sötnos! :'D

 3. avatar

  sv: ja, visst är det fint 🙂

 4. avatar

  Sv. taack =)

 5. avatar

  sv: åh tack så mycket =) <3

 6. avatar

  den senaste veckan har jag faktiskt sovit i snitt 8 timmar per natt och jag känner mig mycket pigg 😀 innan har jag sovit bort de dagar jag har fått chansen till!

 7. avatar

  sv: ja, visst var de:)

 8. avatar

  SV: ahah, tack så mycket ;D

 9. avatar

  Söt blogg du har 😀

 10. avatar

  Sv: tack så mycket. Fin blogg du har annars! :]

 11. avatar

  Sv: Jodå
  Vad har du för planer idag då? 🙂

 12. avatar

  jo jag kan väl faktiskt hålla med dig, det var samma med mig som jobbar inom landstinget, de känns ganska korkat om man skippar att vaccinera sig..

 13. avatar

  Försökte med stiga upp i tid, det behövs nä'r man har en del o göra 🙂 hoppas du får en bra söndag!

 14. avatar

  sv; tackar. Snygg blogg=)

 15. avatar

  Sv: Vad mysigt 🙂

 16. avatar

  Sv: Nej det kan jag förstå att det är lite trist. Fast samtidigt om man vill se den tillräckligt mycket kan det ju vara värt att se den själv 😉

 17. avatar

  hoppas detsamma:)

 18. avatar

  Åh springa.. vad roligt 🙂
  Längtar tills den dagen som jag kan träna igen!!

 19. avatar

  sv; tackaar, det är en liten mix av både dyrt och budget =)

 20. avatar

  Hej allt bra med dig kolla in min blogg och snälla kan du skriva en komentar på min fan msn snälla det vore underbart överaskande snällt gjort av dig okej men puss och kram på dig och kolla in ´min blogg och skriv en komentar där också om du vill

 21. avatar

  Tack 🙂

 22. avatar

  Tufft av dig att vara så motiverad men löpningen, det är bra 🙂

  Sv: Bra 😀

  /Natrice Aurora Borealis – Naturkosmetik av högsta kvalitet, till lägsta pris –
  http://www.natrice.se

 23. avatar

  Svar: Jaha, låter trevligt! 🙂

 24. avatar

  Hej, vad gör du vaken vid denna tid? =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: