Regnet vräker ner. Kul. Jag som ska cykla till jobbet. Får klä på mig ordentligt. Igår väntade en fruktsallad på mig när jag  kom hem från jobbet. Mums!
Jag jobbar hela dagen idag. Kommer hem runt nio ikväll. Jag har hellre dessa långa helger var tredje helg än att jobba varannan helg och kortare pass. Då skulle jag ju aldrig vara hemma om jag jobbade varannnan helg.

Idag ser jag ut så här. Jeans och topp HM, kofta Laura Clement och bälte gekås.

Hoppas att ni får en toppenhelg.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Svar: Åh, tusen tack! Du anar inte vad glad jag blev av din kommentar! Tack! 😀

  Vilken fin outfit! Gillar hur du har kombinerat skärpet i midjan med den vita löst sittande koftan! Superfint!

  Ha det bra!
  /Johanna

 2. avatar

  Ja, de är verkligen värda varenda en av de få kronorna jag la ut. Eventuella sjukhusräkningar är de också värda 😛

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: