Så här såg det ut 29 oktober. Strålande sol och fortfarande löv på träden.

Och så här såg det ut igår: snö och grått och trist och löven har fallit av. Cyklade till jobbet idag och fy vad det var kallt och blött. Jag har inte mått så jättebra idag. Känner mig yr och tung i huvudet. Vet inte om det har med sprutan att göra men hoppas att det har det. Då går det ju över snart.

Tänkte försöka springa lite på eftermiddagen ändå. Ska vätskeladda ordentligt och sen köra ett pass. Mår ju inte bättre av att slöa till.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  ja den fjärde bikinin e faktiskt odckså en favorit <3 =)

 2. avatar

  Tack så mycket:D ja jo jag har tänkt på det med, men jag tror jag har kommit på vad felet är:) bilderna ska inte sågas av högst upp utan se ut som förra:) tack för kommentaren!

 3. avatar

  sv: tack så jättemycket! ♥

 4. avatar

  sv: tack så jättemycket! ♥

 5. avatar

  Hoppas du mår bättre snart, många får så av sprutan. Trist.

  KRAM

 6. avatar

  Det blir jag sökert 🙂
  men när skickade du det för har fortfarande inte fått det :S

 7. avatar

  Kika nu , ser det bra ut ?:)

 8. avatar

  Ja men det blir kanon 🙂
  Hur länge har folk på sig att rösta :)Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: