30 mars 2023

Lussebullebak

Lussebullar och pepparkakor är nu bakade. Med pepparkakorna fick jag hjälp av Samuel men han tröttnade rätt så snabbt och ville göra annat istället. Känner jag mig själv rätt så blir det pepparkaksbak igen om en vecka. Det roligaste är ju att baka och tjuvsmaka lite på degen. Själva pepparkakorna när de är klara är inte lika roliga. Hihi.

Alexander älskar tåg så när han såg detta lok med vagn så blev han helt till sig. ”Ha tåget” sa  han. Tyckte den var lite gullig så det blev ett köp till honom.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Lussebullebak

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: