Jag har tagit sovmorgon idag. Det behövdes efter en natt med konstiga mardrömmar. De lämnade efter sig en obehagskänsla som tack och lov börjar försvinna nu. Humöret är dock inte på topp. Det grå vädret har säkert också lite med saken att göra. 

Om en liten stund ska jag ge mig ut i skogen och träna explosivitet. Lätta förutsättningar: regn och antagligen väldigt geggigt. Jag vill döma i herrar division 4 till våren och det är snabbheten som brister så det måste prioriteras ett tag nu. Passa på så länge vi inte har löpbandet.

Hoppas att ni får en toppensöndag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  SV: Tack snälla 🙂

  PASSA PÅ –

  Tävling pågår på min blogg. Svara på min dagens fråga och var med om att tävla om att få chansen att modella åt en riktigt agentur för en dag..

  lycka till 🙂

 2. avatar

  låter fint

 3. avatar

  det finns nog ingen menning med den heller=).
  jaha okej låter mysigt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: