Så här snygg är jag idag. Mysfredag för hela slanten. På förmiddagen var jag iväg med pappa, Alexander och Mr R och tittade på kontorsstolar. Tänk om jag hade 9000 att slänga ut på en bra stol, då vet jag precis vilken det hade blivit. Vi ska vara barnvakt till J och R, Mr R:s systerbarn lite senare. De ska sova här. Blir kul. 

Jag har gjort några vinglasmarkörer idag. De blev för korta dock, så jag måste göra om dem. Men inspirationen flödar. Fick hem en hel del roliga pärlor från Bara Pyssel igår så nu ska jag bara göra något av dem också. Inte det svåraste direkt. Hihi.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Mysiga byxor!

 2. avatar

  Har också rosa mjukisar! Fint tycker jag 🙂 Kika förbi min nystartade blogg om du har lust! Ha en bra dag 🙂

 3. avatar

  ha en bra dag! 🙂 <3

 4. avatar

  mysfina Hanna!
  ja mina föräldrar är så underbara. Älskar dom väldigt högt.

 5. avatar

  svar: haha jamen precis 🙂

  åh vad roligt att göra smycken!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: