Jag hade inte tänkt att blogga om Jimmy Choo men nu gör jag det ändå. Om ni vill klicka hem från HM:s samarbete från Jimmy Choo så finns det en hel del på hemsidan. Skor och klänningar bla. Denna klänningen skulle jag gärna klicka hem men 1000 spänn för den tycker jag är lite väl mycket. Finns just nu i alla storlekar. Passa på om ni har lite extra stålar.

En klänning som är lite mer realistisk att klicka hem är denna underbara klänning. Chiffong och kostar bara 299. Perfekt nyårsblåsa kanske. Eller födelsedagspresent till mig själv. Från HM den med.

Bilder: hm.com

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åhh så snygg! Den svarta vill nog komma hem till mig tror jag allt 😉

 2. avatar

  Den svarta klänningen var fantastisk!

 3. avatar

  jo, jag vet!

 4. avatar

  vilka snygga 🙂

 5. avatar

  Händer i helgen da ?:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: