Det fina vädret försvann. Nu är det regnigt, grått och trist. Löpbandet låter fortfarande så det måste vi skicka tillbaka. Ska försöka pallra mig ut i skogen men det är inte jättemotiverande. Men jag får inte bli en soffpotatis nu bara för att jag inte kan träna hemma under en period. Ska bara smälta maten lite. Det kan ju vara lite kul med att se om jag blivit något bättre. Den tanken är ju förstås mer motiverande. 🙂 Sen kan jag vara soffpotatis med gott samvete.


Updaterat 17.50 Vad bra det gick att springa. Lerigt, mörkt och regnigt. Blev ingen bra tid idag. Tur det är ett halvår kvar till löptest.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack!

  Ska också ut och springa snart någon gång i veckan 😉

 2. avatar

  sv: tack så jätte mkt!

 3. avatar

  duktig du är som begav dig ut!

  mm rostmackor är mumma!

 4. avatar

  Sv; okej 🙂
  Vad ska du hitta på ikväll?
  Kram

 5. avatar

  haha tack :))

 6. avatar

  Hej 🙂

  Hur går det för dig med allt?
  Duktig du är som tränar!
  Din nya header är fin.
  Ha en mysig kväll.

  //Love Selina

 7. avatar

  Ush, jag måste också komma igång med tränandet igen!

 8. avatar

  Sv; Tack 😀
  Gillar klänningen du har på bilden i headern, vart kommer den ifrån?
  Kram

 9. avatar

  sv: tack eller hur 😉

 10. avatar

  Okej, jag har haft jätteont i armen och feber och sånt 🙁

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: