Jag har sådan abstinens. Och efter att träna. Jag har verkligen vänt om. Förut var jag tvungen att tvinga mig till att träna men nu längtar jag efter att få springa lite och kan knappt vänta tills min arm är bra. Testade lite förut och sprang lite men aj vad det gör ont. Jag får snäll vänta.

Jag har gått ner en del i vikt. Hela fyra kilo. Men det har gått långsamt och det syns inte men det känns på mina kläder som sitter lösare. 🙂 Bara att kämpa vidare.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Har du ett eget löpband hemma? 🙂

 2. avatar

  vilken lyx att ha en sån hemma! 🙂

 3. avatar

  tack så mycket hälsar Ludwig 😉 härligt att du fått en sådan motivation till träning! hoppas jag också får det en vacker dag, haha! har iofs inga kilon att gå bort, men jag har inga muskler 😛

 4. avatar

  sv: Ja den låten är jättebra 🙂

 5. avatar

  jag borde också börja träna 😛

  svar: tack!

 6. avatar

  Hej! Tack för kommentarerna!! 😀 Vilken trevlig blogg du verkar ha, och du gör väldigt fina smycken såg jag!!

  Kram!

 7. avatar

  sv: aa det tycker jag ochså 🙂
  kram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: