Osminkad och trött men glad!

Jag nådde mitt mål idag, klå Mr R:s brorsa på bandet. Jag sprang 3,490 m på bandet på 20 minuter. Jag är nöjd. Men det var riktigt jobbigt, är helt slut nu.

Egentligen så ville jag ha denna tröja på mig men vart sjutton är den? Har letat precis överrallt och jag hittar den inte. Fattar verkligen inte vart den tagit vägen. Jag är övertygad om att jag la in den i garderoben efter senaste användningen men där är den inte. Två par byxor har försvunnit också. Har vi spöken här eller vad är det frågan om…..

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Fin du är 🙂

    Hoppas du mår bra!

    KRAM

  2. avatar

    Hoppas du hittar dina borttappade kläder:)…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: