Här har jag vaknat upp till en strålande vacker höstdag. Underbart. Samuel är ledig från skolan så vi har unnat oss sovmorgon. Så skönt. Vi har inga särskilda planer, bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer.

Igår firade jag och Mr R 5 år tillsammans. Tänk att vi har varit tillsammans så länge. Det har varit fem underbara år och jag hoppas på många fler år ihop. Jag älskar dig! ♥

 

Idag ser jag ut så här. Klänning Avanna, kofta Ellos, kjol Ravishing Mad och strumpbyxor från HM.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    okej fint 🙂
    vart ska jag sätta in pengarna?
    kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: