Idag har vi lite att göra. Mr R:s pappa kommer och ska äta middag här och efter det ska jag iväg och titta på LFC-Umeå med damdomarna i Östergötland. Blir jätteroligt. 🙂 Måste städas lite och så tänkte jag hinna göra fler smycken under dagen.

Hoppas ni får en toppenlördag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG KVÄLL!

 2. avatar

  Hoppas du får en trevlig lördag! 🙂

 3. avatar

  Okej 🙂 ha en bra lördag!

 4. avatar

  Tack vad du är gullig!

 5. avatar

  sv' detsamma du! 🙂

 6. avatar

  Hoppas du får en toppendag med! 🙂

 7. avatar

  Hej Hanna!
  Kul att du hittat till min blogg 🙂 Nej, jag gillar inte heller Halloween-firandet, inte det traditionellt amerikanska. Alla Helgona är annorlunda, men det är heller inte nån stor grej.

  Ha en fin lördag!

 8. avatar

  Tack så mycket, lär behövas. Trevlig Lördag på dig med.

 9. avatar

  Tack, detsamma!

 10. avatar

  Åh gör det! Den är super:D

 11. avatar

  åå smycken!! d låter kul:D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: