29 november 2023

Godmorgon

Här vaknar man upp till en mulen och regnig dag. Men det gör ingenting. Då har jag en anledning till att stanna inne. 🙂 Idag tänkte jag pyssla lite och så ska vi storhandla mat.

Jag och barnen var ute i två timmar igår och bara njöt av vädret. Tänkte gå till Tinnerö men vi kom inte riktigt så långt. Det gör inget. En ordentlig promenad blev det. Härligt!

Hoppas ni får en toppentorsdag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: