Dessa kom i ett HM-paket idag. Men nej, de motsvarar inte förväntningarna alls. Jag ser ut som en ladugårdsvägg i kjolen och tröjan ska vi inte ens prata om. Kjolen vet jag direkt inte ska stanna men tröjan kanske jag skulle testa med en svart topp under, tajt kjol och svarta strumpbyxor. Vill ju ha tröjan egentligen men om det inte ser bra ut….. Återkommer med en ny bild med en snyggare kombination. 

 

Nu har jag ljusat upp bilden men det är bara för att ni ska se. Det smälter ihop annars. Detta får stanna iallafall. Ett par svarta jeans har jag saknat länge men nu har jag ett par.


Update 16.55: Nu har jag verkligen svårt att bestämma mig. Behåll eller inte?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kjolen passar du jättebra i tycker jag =)

  Sv: Tackar =)

 2. avatar

  Jag säger kör på kjolen!

 3. avatar

  den gröna kjolen va jätte fin 🙂

 4. avatar

  Åh, personligen tycker jag att du ska behålla allt:-) Du är ju jättefin i alla plagg så för mig är det absolut keepers…

  Kramar Josefine <3

 5. avatar

  Jag tycker kjolen var jättesöt på =)

 6. avatar

  Tyckte att kjolen var fin men om den inte känns rätt så skicka tillbaka den, och tröjan ser gosig ut, perfekt för kalla dagar.
  Hoppas att du kan bestämma dej 🙂
  Ha en fortsatt trevlig onsdag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: