Har varit frånvarande sen igår och det beror på att jag jobbat men även för att jag låg i feber igårkväll och hade jätteont i högra sidan av magen. Åkte till jobbet idag och det fungerade. Jag var ju feberfri imorse. Dock så har jag bitvis lite tungt att andas och ont så jag avvaktar ett tag till och om det inte blir bättre så får jag kontakta vården.
Det var riktigt roligt att jobba på en annan våning. Har fått mycket beröm både av personal och boende så det var jättekul.
Nu på eftermiddagen kommer T hit och vi ska till Ikea. Vi har inte träffats på väldigt länge så det ska bli kul att återuppta kontakten igen.

Hoppas ni har det bra i höstsolen! 🙂 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Usch då, det lät inget vidare. Hoppas du är piggare och värken släååt!!
  (De bruna stövlarna var grymt snygga)

  Ha det gott!

 2. avatar

  SV: Samma här!

 3. avatar

  tack!

 4. avatar
  säger:

  tack så jättemke=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: