Vissa dagar har jag ingen inspiration till att blogga. Idag har varit en sådan dag. Jag satt med min hemsida hela förmiddagen och så har vi röjt en massa. Imorgon kommer jag fortsätta med mitt hemsidepill, springa 8 kilometer och så ska jag jobba på kvällen. Busy day helt enkelt.

Jag är riktigt nöjd med den här veckans träning, 2,2 mil blev det totalt. Det är bra för att vara jag. Det jag ätit under veckan är dock mindre bra. McDonalds igår, till kvällsmat fläskfilé och potatisgratäng, massa godis och bullar. Ja, ni hör riktigt illa…. Den här veckan måste jag äta nyttigare…

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad duktig du är på att springa! Jag önska jag gjorde det, men det är ju så trååkigt att springa 🙂

 2. avatar

  Jag har oxå att ett flertal onyttiga veckor och behöver ta tag i det…Vi får kämpa på =)

 3. avatar

  tack!:D

 4. avatar

  Hejsan,
  vi är några designers som blev trötta på alla lurendrejerier i designbranschen så vi valde att starta en blogg där vi helt sonika varnar andra designers för oseriösa designköpare.

  Har du varit med om något liknande, maila oss så vi kan varna andra!

  Är du inte intresserad av detta ber vi om ursäkt för kommentaren och önskar din en underbar dag!

 5. avatar

  sv: taack, vad gulligt:)

 6. avatar

  Äsch då, det var väl inte så farligt med maten! 🙂

  Sv. Tack!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: