avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  hej, fin blogg du har 🙂 jag har ett tips till dig, en sida där man samlar poäng och får hem presentkort på skor direkt hem i brevlådan. Alltså GRATIS SKOR 🙂 Låter inte helt fel va? Bli medlem på den här länken och börja samla poäng du också!

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=15779

 2. avatar

  Va'kul! Det var så jag hittade hit, och det är jag glad för. Här finns det ju massvis att läsa och titta på. Ska naturligtvis kolla in din hemsida också, det lilla jag har sett hittills är ju bara så snyggt=)
  Ha en trevlig helg!
  Kram/Rita

 3. avatar

  Godnatt! 🙂

 4. avatar

  gud så kul tjejen! 🙂

 5. avatar

  vad kul. Det ger ju bra reklam för sin blogg! (:

 6. avatar

  Visst är hon;) Och du hade två sötnosar!:) Förresen snygga smycken!:) Ska kolla in hemsidan din!:)

 7. avatar

  häärligt 🙂 !

 8. avatar

  Tack ska du ha kul att du gillade den 😀

 9. avatar

  Hoppas du haft en bra kväll:)

 10. avatar

  Åh va kul 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: