27 mars 2023

5 april

Vi tog en rejäl sovmorgon och sedan blev det en morgonpromenad. Jätteskönt att starta dagen med det. Strålande solsken är det också.

Vi ska snart åka till mina föräldrar och äta påskmiddag. Barnen ska få sova där i natt eftersom att dagis är stängt imorgon och jag jobbar. Det blir lite löpträning ikväll och en skön hemmakväll.

Bild från biljarden i lördags.

Hoppas att ni får en toppensöndag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: