27 mars 2023

Godmorgon

Jag trodde knappt mina ögon när jag tittade ut och såg att det snöar. Snö nu, det ska ju vara vår och vårblommor har letat sig upp i rabatterna. Antar att den inte kommer ligga så länge. Jag hoppas inte det iallafall.

Jag satt och slumrade i soffan igår vid halv nio så då kände jag att det var lika bra att krypa till kojs. Jag jobbar idag till två. Sedan ska jag till mina föräldrar där barnen är. Det kändes jättekonstigt att sova helt ensam i natt. Jag är van vid att Mr R jobbar natt men inte att inte ens ha barnen hemma. Jag längtar massor efter dem.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: