Löptestet igår gick jättebra. Fick göra om en av 50 meters sträckorna. Men jag är godkänd och det är huvudsaken. 11,54 blev min tid så det var precis på håret. Tiden per kilometer var 5,30. Skönt iallafall att ha testet avklarat. Det har hängt över mig som ett spöke hela vintern. Jag klådde  en av grabbarna så jag nådde en del av målet också. Nästa år ska jag nå mitt tidsmål på 10 minuter blankt. Jag har gott om tid på mig. Hehe.

Idag jobbar jag kväll och så är det utvecklingssamtal på skolan för Samuel. Ska bli spännande att se vad han har lärt sig under året. I höst börjar han första klass. Hjälp vad tiden går fort. Jag tycker att man märker på ett helt annat sätt hur fort tiden egentligen går genom att se på hur stora barnen blivit.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Grattis till att du klara löptestet!
    Spännande med utvecklingsamtal för lillkillen.
    Ha en bra tordag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: