Efter dagens träningspass blev det en mumsig och god smoothie gjord på blåbär, vaniljyoghurt, apelsinjuice och banan. Bra återhämtning.
Jag sprang intervaller på löpbandet idag. Egentligen hade jag tänkt att köra backintervall ute med Mr R men han var tvungen att ta en ”sistaminuten” match. Båda barnen ville leka på gården så det fick bli på bandet istället. Jag är nöjd ändå och jag känner mig mycket piggare och framförallt gladare. Jag blir helt fel av att sitta uppe länge på kvällarna. Igår blev det till klockan ett och det är för mycket. Konstaterar det varje gång men ibland vill man vara uppe. Nu väntar jag på att Mr ska komma hem och att barnvakten kommer så ska vi åka sen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så gott, jag ska bättra mig och dricka mer smoothies även på frukosten. Hoppas ni får en fin Påsk!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: