Fredag igen. Den här veckan har inte varit så tuff jobbmässigt. Jag har varit ledig sen i tisdags och jobbar först nu i helgen. Heldag imorgon och till fyra på söndag. Inte så avancerat direkt. 🙂

Igår var vi iväg och träffade vänner igen. Det har blivit lite torsdagstradition, som dock byts ut mot tisdag i nästa vecka. Lite god fika och sedan sitta och prata lite. Mycket trevligt.

Planer idag är köpa skor till grabbarna och så ska jag träna. Intervaller tror jag att det får bli. Jag är jätte träningssugen. Jag vill verkligen bli både snabbara och bättre. Ibland är det bra att misslyckas kapitalt för jag kommer igen och känner mig starkare. Dock måste jag få lite perspektiv på saker och ting, deppa ihop totalt och sedan rycka upp sig.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: