Jag tog som sagt en härlig promenad på min rast. Hade bara en halvtimme men gick stångån runt. Det gick undan vill jag lova. Precis efter promenaden kände jag skapligt stel men det gick över snabbt.

Efter jag kom hem från jobbet blev det lite läsning: ”Eclipse” och lek med barnen. Vi var ute en lång stund och njöt av det vackra vårvädret.

Nu har jag tre dagar fritt. Det som ska prioriters då är: deklarationen. Annat på gång är nytt löptest, kurs på jobbet och smyckestillverkande.

Hoppas att ni får en toppen söndag kväll!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: