25 mars 2023

Sunday

¨

Jag är inne i ett flow. Gör smycken på löpande band nästan. Igår och idag pysslades dessa ihop. Nu ska de bara ut på hemsidan och få nya ägare.

www.hannadesign.se

Snart ska jag iväg och döma fotboll. Därefter blir det jobb 16-21- Vad jag längtar till imorgon när jag inte har något som helst inplanerat. Bara sitta och ta det lugnt. Det behövs efter denna vecka med fullt ös.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sunday

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: