1 april 2023

Pastels

 

Två ljuvliga skapelser från Asos. Jag vill ha båda två i min garderob. Jag gillar fallet och jag gillar verkligen att ena axeln är bar.

Bilder: asos.com

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pastels

  1. Vilka härliga klänningar!
    Det är svårt att hitta klänningar under vintersäsongen här nere i Dubai. Hoppas att Asos skickar hit så kanske man kan göra några kap där. 🙂

  2. Vad kul att en ny hittat in till mig 🙂 Fin blogg du har. Blev intresserad av dina smycken och ska absolut kolla in dem på din hemsida 🙂 Trevlig snöig dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: