Idag är det inte särskilt lockande att gå ut. 20 minusgrader står termometern på. Burr! Kylan måste dock trotsas för jag ska till jobbet och barnen ska till fritids och dagis.

Jag gick och la mig vid nio igår och sov sen som en stock. Jag är väldigt trött ändå. Det tar ett tag att sova igen helgens sömnbrist. Så har jag även blivit förkyld. Hoppas att det inte blir värre än vad den är nu.

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    TACK 🙂

    Åh, här har vi "bara" 3 minus haha.

  2. avatar

    Lycka till med dagen 🙂 Hoppas det blir bra. Själv ha jag det ganska lugnt med hockey och pannkakor 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: