Igår tittade vi på filmen Changeling med Angelina Jolie i huvudrollen. En sann historia om en kvinna vars son försvinner spårlöst en dag när hon är på jobbet. Efter fem långa månader hittar de en pojke som säger att han heter samma sak som den förlorade sonen. Polisen är övertygade om att de hittat rätt men mamman är helt övertygad om att det inte är hennes son. En lång kamp börjar för att få poliserna att lyssna.

Filmen får en oväntad vändning i mitten men jag gillar den. Otroligt bra skådespel från Angelina. Jag är van vid att se henne i actionrullar så det var kul att se henne i denna film.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: