Jag har sovit som en klubbad säl i natt. Det kändes riktigt härligt. Jag är dock inte så pigg, men jag vaknar nog till. Idag ska jag försöka tänka positivt och inte låta negativa tankar bryta ner mig. Idag är en bra dag får bli mitt mantra.

Det är nio minusgrader ute. Enligt väderrapporten skulle det bli +grader idag. Undrar om 9 minus verkligen kommer gå upp till nollan. Det märks. 🙂

Vi ska till busfabriken idag med svägerskan och hennes familj. Blir skoj. Annars är jag ledig eftersom att jag jobbar i helgen.

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: