Jag har min jobbhelg framför mig nu. Jag ska jobba med vikarier i helgen. Det blir bra det med. Hoppas bara att vi har något att prata om, annars kommer helgen bli väldigt lång.

Det är plusgrader ute och snön smälter undan riktigt fort. Det kanske inte tar så lång tid innan vi får barmark. Hoppas det iallafall. Jag är lite kluven, jag vill både ha snön och jag vill ha vår.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jovisst är en dag i veckan helt okej. Men denna veckan har det blivit två, plus att vi har ätit snabbmat en gång också. Men jag har åtminstone prommenerat mycket så helt kört är det väl inte om jag minskar på onyttigheterna haha

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: