Gårdagen bara svischade förbi. Det var jätteroligt igår att jobba. Jag bakade en stor sats chocolate chip cookies som blev mycket uppskattade vid fikat, hämtade ut paketet från Nelly. Jag är jättenöjd med plaggen. De är snygga. Visar bild imorgon. Jag ska ju jobba hela dagen idag också. Kommer hem först vid nio ikväll.

Igår var en sån där dag när en massa onyttigheter slank ner. Tre kakor, en påse fruktskum, en toblerone och persikohalvor med grädde till efterrätt. Matångesten infann sig dock inte för löptestet närmar sig med stormsteg och jag behöver kolhydraterna. 🙂 Jag tror att jag har en chans att klara det. Jag är jättepositiv. Det ska bli kul.

Hoppas att ni får en skön söndag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: