Jag har faktiskt sovit i natt. Helt otroligt. Den enda gången jag vaknade var när Samuel kom in. Men jag somnade snabbt om. Jag jobbar dag idag, till halv två och sedan är det helg. Underbart!

Det är inte så kallt idag, ”bara” 7 minusgrader. Jag hoppas på att det blir en fin vinterdag. På rasten skulle jag ju kunna gå ner till Stångån. Det är skönt att få lite frisk luft på rasten.

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: